Wil je een tafel reserveren, benieuwd naar de mogelijkheden van onze catering of heb je een vraag? Bel of vul het contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Let op! Na 17:00 uur nemen wij alleen telefonische reserveringen aan voor dezelfde avond.
Online reserveringen zijn pas geldig nadat wij bevestiging hebben gegeven.

Allergieën of speciale dieetwensen? Geef het aan ons door! Dit kan telefonisch of door het in het contactformulier te vermelden onder het kopje 'bericht'.

Contactgegevens

Adres

Arnhemseweg 30
3817 CH Amersfoort 


Telefoon

033 - 479 59 63 


E-mail

info@jeffs.nl

Jeff's Gift card

JEFF's Food & drinks
Gift card 

Openingstijden

Voor de borrel en het diner schuif je van dinsdag tot en met zaterdag aan tussen 17:00 en 23:00 uur. De keuken sluit om 21:30 uur. 


Op zondag en maandag zijn we geopend voor groepen vanaf 20 personen. We zien je graag!

Parkeren bij JEFF's in Amersfoort

Op loopafstand van de binnenstad vind je aan de Stadsring de supermarkt Plus. Onder de Plus is een grote parkeergarage met de voetgangersuitgang aan de Arnhemseweg, vlakbij JEFF's Food & Drinks. De ingang voor je auto is aan de Stadsring, net voorbij de Arnhemseweg. Ook is er parkeergelegenheid bij ons voor de deur maar let op: hier is de maximale parkeertijd 1 uur.Foto: de auto van Dr. van Ernst, de heer met de donkere jas en hoed, wonende op het Laantje/hoek Arnhemseweg, met kenteken L 1959, wordt getankt bij de Standard-Esso-benzinepomp van automobielhandel en garage L.A.A. van Hamersveld, Arnhemseweg 12 in Amersfoort. De foto geeft de situatie weer zoals deze was in de jaren twintig.